Het Communicatie Team is een creatief reclamebureau dat wordt geleid door Ellen van Kaam. De communicatietrajecten, waarbij zij zich als een vis in het water voelt, komen zowel voor beleid als uitvoering voor rekening van Het Communicatie Team. Om hierbij optimale kwaliteit te leveren is expertise aangetrokken in de vorm van een team professionals, waarmee zij inmiddels jaren prettig en constructief samenwerkt.

'El regelt het wel!'

Ellen is de sturende en drijvende kracht achter elk project. Zij ontwikkelt het concept, in samenspraak met haar opdrachtgever. Vervolgens wordt een team gevormd, geheel passend bij de vraag van de opdrachtgever, waarbij Ellen alles regelt omtrent beleid en uitvoering. Gekscherend wordt wel eens gezegd: "El regelt het wel!".

De manier van werken is gericht op de lange termijn en kenmerkt zich door een projectmatige aanpak. Kortdurende en ad hoc activiteiten pakken wij natuurlijk ook met veel enthousiasme op! Om u meer inzicht te geven in onze werkwijze, hebben wij een document opgesteld. Vraag het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan.

janligthartstraatweb.jpg noorderstraatweb.jpg haagwinde15web.jpg